Kerstduetten: het kerstverhaal 2021

Jan Terlouw vertelt modern kerstverhaal

NPO 2 - vrijdag 24 december om 23:01

© KRO-NCRV
Rond Kerst staat vaak het aloude kerstverhaal uit de Bijbel centraal. Jan Terlouw komt nu in Kerstduetten: het kerstverhaal 2021 met een actuele vertelling. Tussendoor zingt Edsilia Rombley samen met muzikale vrienden bijpassende kerstklassiekers.

In de periode rond Kerst staat vaak het aloude kerstverhaal uit de Bijbel centraal. In Kerstduetten: het kerstverhaal 2021 komt Jan Terlouw vanuit de straten van Dordrecht met een actuele vertelling, die hij speciaal voor deze kerstavond heeft geschreven. De 90-jarige auteur heeft zich laten inspireren door thema's waar iedereen het afgelopen jaar mee te maken kreeg.

Edsilia Rombley

Het verhaal van Terlouw wordt afgewisseld met muziek. Edsilia Rombley zingt in de Dordtse Augustijnenkerk kerstklassiekers die uitstekend bij de actuele vertelling passen. De zangeres heeft hiervoor een aantal muzikale vrienden uitgenodigd onder wie Jamai, Tania Kross, Karin Bloemen, Dwight Dissels en Shirma Rouse. Het resultaat is een hartverwarmende kerstuitzending mét lichtpuntjes.

Meer over