Kick-Ass 2

Kick-Ass en Hit Girl werken samen met Jim Carrey

RTL 7 - donderdag 15 juli om 23:26

© ftp://193.138.67.49
In Kick-Ass 2 krijgen Dave (Kick-Ass) en Mindy (Hit Girl) te maken met een nieuwe aartsvijand. Samen met een nieuw superheldenteam gaan ze de strijd aan met een oude bekende. 

Acteur Aaron Taylor-Johnson trekt in Kick-Ass 2 opnieuw zijn superheldenpak uit de kast. Dave en Mindy (Chloë Grace Moretz) proberen de draad van hun normale tienerbestaan weer op te pakken. Maar ze leven nu om hun stad te beschermen. Zeker als een nieuwe aartsvijand zijn intrede doet.

Kick-Ass 2

Dankzij zijn heldendaden in de eerste film is Dave/Kick-Ass in Kick-Ass 2 razend populair. Zo populair dat iedereen net als hij wil zijn.

De selfmade superhelden schieten als paddenstoelen uit de grond, de een nog knulliger dan de ander.

Toch zal Dave met deze types moeten samenwerken. Zeker als Mindy noodgedwongen moet stoppen met hun avontuur.

Jim Carrey

Als de aartsvijand van Kick-Ass en Hit Girl uit de eerste film weer opduikt, beseft het tweetal dat ze hun plan moeten doorzetten.

Red Mist (Christopher Mintz-Plasse) heeft zich in Kick-Ass 2 ontpopt tot een boosaardige superschurk. Samen met zijn vernietigende superheldenliga zint hij op wraak voor wat zijn vader is aangedaan.

Kick-Ass en Hit Girl moeten noodgedwongen hun krachten bundelen met de bikkelharde Colonel Stars and Stripes (Jim Carrey) en zijn zootje ongeregeld... Eh, zijn superheldenteam.

Meer over