Kick-off: Een jaar van je leven

Nieuw op SBS6: Een Jaar Van Je Leven, de langste gameshow ooit

SBS 6 - zondag 4 september om 21:31

© Talpa
Veertig deelnemers betrekken vandaag in Een Jaar Van Je Leven: De Kick-off het huis waar ze de komende 365 dagen (als het meezit) gaan verblijven. Met alleen basisvoorzieningen, beperkte voorraden en gelimiteerde kofferinhoud zijn ze vooral op zichzelf en elkaar aangewezen.

Alle fans van Utopia en Big Brother moeten goed opletten, want vanavond gaat eindelijk het nieuwe SBS-programma Een Jaar Van je Leven van start.

Een Jaar Van Je Leven

In deze nieuwe reality gameshow sluiten veertig deelnemers zichzelf gedurende een jaar af van de buitenwereld. Dit doen ze natuurlijk niet zomaar, maar om het spel van hun leven te spelen. Maar liefst 365 dagen lang draait alles om samenwerken, strijden, opdrachten uitvoeren om te overleven en bondjes smeden. Niet iedereen haalt het einde: de deelnemers moeten elkaar namelijk één voor één zien te elimineren. Niet door te stemmen: maar door het spelen en winnen van eliminatieopdrachten. Niemand wordt vervangen en niemand komt erbij.

1 miljoen euro

‘Waarom zou je dat doen?’ Dat is vast een vraag die bij vele mensen speelt, maar de veertig deelnemers hebben allen  één groot doel voor ogen: het winnen van 1 miljoen euro! Die prijs is echter niet eenvoudig te verkrijgen. Naast overeind blijven moeten ze immers ook leven met beperkte middelen. Als ze meer geld uit willen geven dan hun huishoudpot toelaat, kan de prijzenpot worden aangesproken. En het is de vraag of iedereen daar blij van wordt.

Een Jaar Van Je Leven gaat vanavond om 21:30 uur van start met een kick-off aflevering. Daarna is het programma elke werkdag om 18:20 uur te zien op SBS6 of via twee livestreams 24/7 op Videoland.

Meer over