Kijktip: 31 december Terugblik-tv

31 december 2015 14:27 | kijktips | Door Televizier

© Sam Nijssen

Het is 31 december en dus staat de televisie in het teken van nog een keertje achterom kijken naar 2015. Met Humberto Tan, André van Duin en Art Rooijakkers.

Terwijl de laatste uurtjes van 2015 wegtikken, blikken veel programma’s terug op het afgelopen jaar. Om te beginnen ontvangen Martine van Os en Sybrand Niessen in de Tijd voor Max Oudejaarsshow (NPO 2, 19.25) gasten voor wie 2015 speciaal was. Een van hen
is André van Duin. De komiek vierde dat hij vijftig jaar in het vak zit. Ook nieuwslezeres Dionne Stax, Heel Holland Bakt-jurylid Janny van der Heijden en voormalig Tweede Kamervoorzitter Gerdi Verbeet schuiven aan.

TV Show

In de TV Show (NPO 1, 20.30) staat uiteraard eveneens het afgelopen jaar centraal. Ivo Niehe blikt met zijn beroemde gasten terug op hun bijzondere momenten uit 2015. Humberto Tan neemt in RTL Late Night Jaaroverzicht (RTL 4, 20.30 uur) zijn hoogtepunten van het jaar door.

Art Rooijakkers

Na alle terugblikken is het tijd om 2015 af te sluiten. In Het ­nationaal aftelmoment (NPO 1, 23.50) luidt Art Rooijakkers vanuit Amsterdam het nieuwe jaar in. Liefhebbers van vuurpijlen en knallen, die niet tevreden zijn met hun eigen uitzicht, kunnen terecht op RTL 4, 5, 7 en 8. Deze zenders doen vanaf 23.55 in Het nationale vuurwerk verslag van de grootse vuurwerkshow op de Rotterdamse Erasmusbrug. ­SBS 6, ten slotte, laat vanaf 23.55 uur in het Staatsloterij Oudejaarsfeest het vuurwerk zien dat vanaf de Hofvijver in Den Haag de lucht in wordt geschoten. De pijlen worden afgevuurd op de maat van de grootste dance-hits van het afgelopen jaar.

Meer over