Kijktip: 5 Jaar Later met Gordon

Het is inmiddels traditie: Jeroen Pauw die in de laatste week van het jaar 5 Jaar Later presenteert. Zijn eerste gast in de reeks van zes is Gordon.

Zijn dagelijkse talkshow is met winterstop, maar dat betekent niet dat Jeroen Pauw zelf van het scherm verdwijnt. Hij presenteert het zevende seizoen van zijn interviewprogramma 5 jaar later. In 2010 nam Pauw zes interviews af, en die gesprekken bleven vijf jaar op de plank liggen.

Gordon

In de eerste aflevering blikt Gordon terug op zijn interview van vijf jaar geleden. Het ging toen over zijn torenhoge ambities als zanger, televisiepresentator en zelfs politicus. Wat is daar uiteindelijk van terechtgekomen? En dan is er ook nog de onvervulde kinderwens die de populaire zanger uitsprak. Wil hij nog steeds kinderen? De komende anderhalve voert Jeroen Pauw ook gesprekken met Bert Koenders, Jan Smit, Adriaan van Dis, Emile Roemer en Sven Kramer.

Gouden platen

Er is het een en ander veranderd aan 5 Jaar Later. Normaliter ontving Jeroen Pauw de gasten in de studio. Ditmaal gaat hij erop uit: „Naar de Schiphol-lounge met Bert Koenders, op het partijbureau van Emile Roemer, in de studio met Jan Smit en in het huis van Gordon. Daardoor zie ik iemands foto’s, zijn gouden platen en dat voegt ook wel weer wat toe.”

Deze aflevering is al geweest.

Lees ook:  Gordon geeft explosief interview: 'René Froger heeft een enorm drankprobleem' 

Toppers-gate: Jeroen van der Boom vindt uitspraken Gordon kwetsend


Reageren