Kijktip: Alarm für Cobra 11

De 14-jarige Mario rijdt een auto total loss op de snelweg. Semir en zijn nieuwe partner Ben ondervragen de jongen op het bureau.

 De agenten van Cobra 11 komen erachter dat de blauwe plekken op Mario's armen niet van het ongeluk komen. Agenten Ben en Semir ondervragen in Alarm für Cobra 11 de 14-jarige Mario. Hij heeft een auto gestolen en die volledig in de prak gereden op de snelweg. De jongen zit onder de blauwe plekken, maar Semir (Erdogan Atalay) denkt dat dit niet door het ongeluk komt. De jongen blijkt thuis mishandeld te worden.

Criminele vriend

Samen met Ben (Tom Beck) legt Semir de familie van Mario onder de loep en de twee rechercheurs ontdekken zo dat de nieuwe vriend van Mario's moeder een crimineel verleden heeft. Alles wijst erop dat deze man van plan is om opnieuw een misdaad te plegen.

Noordrijn-Westfalen

De Duitse actieserie Alarm Für Cobra 11 speelde zich aanvankelijk af in de Duitse hoofdstad Berlijn, maar de serie verhuisde naar Noordrijn-Westfalen omdat daar het productiebedrijf gehuisvest is. Alarm Für Cobra 11 staat bekend om zijn acties en stunts, waarbij vooral gevaarlijke ontploffingen en dure auto's een grote rol spelen. De serie startte in 1996 en is nu, bijna twintig jaar later, inmiddels 37 seizoenen verder. Door alle jaren heen is het doel van rechercheur Semir altijd hetzelfde gebleven: criminelen achter de tralies krijgen én houden.

Reageren