Kijktip: Bij ONS Aan Tafel met Kristel van Eijk

NostalgieNet heet sinds deze week ONS. Onder die titel wil de zender meer eigen, actuele programma's uitzenden. Kristel van Eijk begint deze week met Bij ONS Aan Tafel.

Zij is bekend als radio-dj bij Q-music en presenteerde vorig jaar het WNL-ochtendprogramma Vandaag de dag. Haar nieuwe talkshow bij zender ONS doet denken aan andere middagprogramma's als Life 4 You. Ze nodigt iedere week bekende gasten uit. In een studio aan de Loosdrechtse Plassen neemt ze met hen de week door, bespreekt ze entertainmentnieuws en vertelt ze wat er de komende tijd op de zender te zien is.

Chef-kok

Er is, zoals dat bij een middagprogramma gebruikelijk is, ook een chef-kok die lekkere hapjes maakt voor de gasten: Walter Muis. Hij is in het Gooi bekend als restauranthouder en kreeg extra bekendheid toen zijn dochter Charlotte meedeed aan Utopia.

Overstap

Bij ONS Aan Tafel wordt de zaterdagse tegenhanger van Thuis Op Zondag bij SBS 6 en Carlo's TV CafĂ© van RTL 4. De overstap van Kristel van Eijk, in 2012 winnares van de Zilveren Radioster, naar ONS was lang onbekend. In januari van dit jaar gaf ze aan dat ze opstapte bij WNL, nadat ze bevallen was van haar zoon Teuntje. ’Door mijn zwangerschap is de televisieplanning al ingevuld, die liever niet midden in het seizoen wordt veranderd. En wat betreft radio heb ik zelf besloten dat ik meer uren en vrijheid zou willen.’ Wat ze toen wel ging doen, liet ze in het midden. Ze hintte naar een mogelijkheid bij NPO Radio 2.

Reageren