Kijktip: Binnen kijken bij sterren in Met de Deur in Huis

2 april 2016 11:00 | kijktips | Door Televizier

© SBS/Elvin

In het nieuwe SBS6-programma Met de Deur in Huis gaat Kees Tol naar een huis van een BN'er en doet Tineke Schouten verschillende typetjes na. 

Wie woont er in het moderne huis vol designmeubels, en welke ster heeft een klassieke kroonluchter aan het plafond? Kijkers van Met de Deur in Huis krijgen de komende weken het antwoord op deze vraag.

Typetjes 

Tineke Schouten gaat, verkleed als een van haar typetjes, de huizen van BN'ers af. Ze snuffelt in dvd-collecties, trekt lades open en gaat zelfs aan de haal met de garderobe van de bewoner. Maar van wie? Dat is de grote vraag, voor de kijkers thuis en het panel in de studio. Ruben van der Meer, Patty Brard en Maik de Boer moeten raden bij wie de cabaretière op bezoek is geweest. Kees Tol mag als presentator proberen het programma in goede banen te leiden.

Wie Doet de Afwas? 

De Britse en Vlaamse versies van het programma zijn met marktaandelen van rond de 25 procent grote successen. Dat belooft veel goeds voor SBS 6, ook omdat een soortgelijk programma eerder succesvol was. Afgelopen zomer gingen Nance, Froukje de Both en Angela Groothuizen in het RTL 4-programma Wie Doet de Afwas? met kandidaten langs bij BN'ers. Zonder te zien bij wie ze op bezoek waren, kregen de deelnemers een door de bewoner gemaakt maal voorgeschoteld. Aan de hand van het eten en de inrichting moesten zij raden welke ster in het huis woont. Bij een goed antwoord verdienden ze een geldbedrag. Gokten ze fout, dan was de vuile vaat voor hen. De consequenties van een verkeerde keuze in Met de Deur in Huis zijn nog onbekend.


Meer over