Kijktip: Biodanza in 10 jaar Ik Vertrek

538-radio dj's kijken graag naar Ik Vertrek. Hun favoriet is de aflevering waarin Paul Biodanza-lessen gaat geven in Denemarken. Inderdaad een hilarische aflevering.

DJ's Sander Lantinga en Coen Swijnenberg gaan wekelijks op de radio los op twitter tijdens de uitzendingen van Ik Vertrek. Dat de redactie dan ook juist hen heeft gevraagd om een favoriete aflevering te selecteren in het kader van het tienjarig jubileum van het programma, is dan ook geen verrassing.

Biodanza

Ze gaan voor Paula en Peter, die naar het Deense Hals vertrokken. Paula gaf les in Biodanza, wat vooral op populariteit kan rekenen in de wat spirituelere hoek. Het betreft een manier van dansen waarop deelnemers veel lichamelijk contact maken met elkaar en op die manier 'het leven beleven'. In de praktijk betekende het dat de Biodanza-deelnemers met een gelukzalige glimlach huppelend in een rondje achter elkaar aan liepen.

Camping

Op Coen en Sander maakte dit diepe indruk en ze zijn benieuwd of Paula de dans nog steeds beoefent en of zij en Peter rond kunnen komen van de camping die ze startten, in 10 jaar Ik Vertrek. Coen hield destijds nog iets over aan de aflevering, hij kreeg van Sander een Biondanza-les cadeau voor zijn verjaardag.

 

Reageren