Kijktip: Chantal Blijft Slapen bij Bonnie en Johnny

29 oktober 2015 11:00 | kijktips | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Chantal Janzen reist weer met haar roze koffer het land door om bij BN'ers aan te kloppen voor een logeerpartijtje. Dit seizoen trapt ze af met Johnny de Mol en Bonnie St. Claire.

Waar Chantal Janzen bij het vorige seizoen van Chantal Blijft Slapen nog enigszins schoorvoetend bij haar gastheren en -vrouwen binnenkwam, laat de presentatrice nu alle reserves varen. Iedere week klopt ze gewapend met haar roze koffer aan bij een BN'er om vervolgens volledig te infiltreren in diens leven.

Ex Johnny de Mol

Het zijn niet de minste namen die hun deuren voor haar opengooien. Chantal voert persoonlijke gesprekken met onder anderen Simone Kleinsma, Beau van Erven Dorens, Herman den Blijker en Roy Donders. Ze start het seizoen alvast met twee fuifnummers: haar ex Johnny de Mol en Bonnie St. Claire. Die eerste belooft de presentatrice eens stevig aan de tand te voelen. En de grote vraag is natuurlijk: kruipen de twee exen tijdens de logeerpartij samen in één bed? Bij de tweede staat vast een glaasje wijn op het programma. Of twee. 

Gordon

Chantal Janzen wilde eigenlijk eind augustus ook bij Gordon op bezoek. Dat zou ongetwijfeld vermakelijke tv zijn geworden want zoals Gordon over haar zei in de Telegraaf: 'Wij halen de lol in elkaar naar boven'. Voor Gordon viel er afgelopen zomer echter weinig te lachen toen hij op het Griekse eiland Mykonos werd aangereden door een auto. Het leverde hem een gebroken schouderblad, gebroken sleutelbeen en zes gebroken ribben op. Dat logeerpartijtje in Blaricum zat er dus even niet in, al zou Chantal vast een uitmuntend verpleegkundige geweest zijn. Misschien een goede reden voor nog een derde seizoen?

Chantal Blijft Slapen, donderdag 20.30 uur • RTL 4

Meer over