Kijktip: Chantal Blijft Slapen bij Carlo en Halina

De reeks waarin Chantal Janzen bleef slapen bij bekende collega's was een groot succes in het voorjaar. Vandaar dat RTL de boel nog eens herhaalt.

In Chantal Blijft Slapen logeert Chantal Janzen wekelijks bij een bekende Nederlander om een indruk te krijgen van diens leven buiten de spotlights. Dit keer is het de beurt aan de altijd vrolijke Carlo Boszhard. De 46-jarige tv-icoon vormt al jaren een succesvol presentatieduo met Irene Moors.

Carlo

Met het inmiddels gestopte Life 4 You waren de twee jarenlang een vaste waarde op de zondagmiddag. Is Carlo in zijn privéleven net zo beweeglijk als op televisie? Uit de originele uitzending weten we nog dat dat inderdaad het geval was. De twee goede vrienden hadden wel lol samen.

Halina

Chantal brengt ook een bezoek aan Halina Reijn. De veelgeprezen actrice is verbonden aan Toneelgroep Amsterdam en speelde in films als Zwartboek en Valkyrie. Ze schuift regelmatig aan als tafeldame bij De wereld draait door. Chantal vraagt zich af of Halina niet eenzaam is zonder man en kinderen in huis. Chantal gaat ook mee naar het gala van het Nederlands filmfestival waar ze uit haar jurk scheurt.

 

Reageren