Kijktip: College tour met Rod Stewart

7 oktober 2015 12:30 | kijktips | Door Televizier

Een wereldster in College Tour: niemand minder dan Rod Stewart neemt de tijd om vragen van Twan Huys en Nederlandse studenten te beantwoorden. 

De Schotse zanger verkocht wereldwijd meer dan 250 miljoen platen en is verantwoordelijk voor klassiekers als Stay With Me (met The Faces), Sailing, Baby Jane en Da Ya Think I'm Sexy. Dat laatste nummer is nu ook weer een hitje in de remix van de Nederlandse dj Afrojack.

Vrouwenverslinder

Naast zijn hits is Rod Stewart ook bekend dankzij zijn privéleven. De rocklegende staat bekend als een vrouwenverslinder en is een geliefd onderwerp voor de tabloids. Hij had relaties met een hele rits modellen en actrices, zoals Britt Ekland, Rachel Hunter en Penny Lancaster. Rod is vader van maar liefst acht kinderen (bij vijf verschillende partners).

Tv's uit ramen

Te hopen is ook dat de jonge jaren van de rocker aan bod komen in College Tour, want die waren zeker interessant. Rod was ook toen al een wildebras, die, al dan niet samen met zijn maten van The Faces, in de jaren 60 en 70 menig hotelkamer verbouwde. Met James Corden van The Late Late Show blikte hij eerder dit jaar nog terug op de woeste nachten in de Holiday Inn. Geheel in stijl vlogen de tv's de ramen uit, en er waren vrouwen in overvloed. 'Als we aankondigden dat we een feestje in ons hotel hadden, dan liep het storm. We lieten bijna alle vrouwen binnen én sommige mannen. Het waren er honderden.'

 

Meer over