Kijktip: Concert At SEA

In de tiende editie van Concert At Sea aan die mooie Zeeuwse kust trad o.a. superster Lenny Kravitz op. En er was nog veel meer te beleven.

Popfestival Concert at SEA is inmiddels meer dan een gewoon muziekfestival. Op de Brouwersdam in Zeeland is zoveel meer te doen; een rondje in het reuzenrad maken, naar straattheatteracts kijken en typische Zeeuwse gerechtjes eten.

Brouwersdam

De NTR zendt ook dit jaar weer een compilatie uit van het festival dat door de Nederlandse band BLØF georganiseerd wordt. 'We zijn erg trots op wat we de afgelopen jaren op de Brouwersdam hebben neergezet', vertelt leadzanger Paskal Jakobsen op de site van Concert at SEA. 'We hebben al heel wat geweldige artiesten mogen ontvangen op ons podium.' Ook dit jaar vullen nationale én internationale acts het programma. De NTR zendt optredens uit van onder anderen Lenny Kravitz, Counting Crows, Kensington, Dotan en Racoon.

Tweedaags festival

Inmiddels bestaat Concert at SEA bijna tien jaar. Het festival wordt door bezoekers geprezen om de gezellige en ontspannen sfeer. Volgens organisator Jakobsen komt dat niet alleen door de locatie, maar ook door het gebeuren eromheen. Op de site van Concert at SEA vertelt hij: 'Een paar jaar geleden leek het ons leuk om van Concert at SEA een tweedaags festival te maken. Dat heeft heel goed uitgepakt en het festival is echt een bestemming geworden. De sfeer op het terrein is perfect: heel relaxed, iedereen staat ervoor open om leuke dingen te beleven en heeft het gevoel op vakantie te zijn.'

Reageren