Kijktip: Crime Scene Investigation loopt op z'n einde

Alle losse eindjes worden de komende weken aan elkaar geknoopt in Crime Scene Investigation. Het is namelijk bijna afgelopen met de serie.

Het vijftiende seizoen van Crime Scene Investigation belooft spannend te worden. De makers hebben namelijk aangekondigd dat dit de laatste reeks afleveringen wordt van het originele CSI. En dat betekent dat alle lopende verhaallijnen afgerond moeten worden. RTL 4 was vorig jaar na de vierde aflevering gestrand en gaat nu verder met het seizoen.

Schietpartij

De vrouwelijke medewerkers Morgan (Elisabeth Harnois), Sara (Jorja Fox) en Julie (Elisabeth Shue) gaan naar een conferentie voor forensisch specialisten. Ze denken daar even rust te hebben, omdat ze geen ingewikkelde zaken hoeven op te lossen. Maar dan zijn ze opeens getuige van een schietpartij. Hoewel de hele zaal vol zit met forensisch specialisten, zijn zij natuurlijk degenen die meteen op de zaak duiken. (afl. 5, seizoen 15)

Reünie

Crime scene investigation kampt de laatste jaren met teruglopende kijkcijfers. Daarnaast gaven diverse acteurs er de afgelopen tijd de brui aan. Acteur Paul Guilfoyle, die veertien jaar lang Jim Brass speelde, hield er vorig jaar mee op. Ook George Eads, die Nick Stokes speelt, kondigde aan het binnenkort voor gezien te willen houden. In deze laatste reeks komen echter ook een paar oude castleden terug, zoals Willam Petersen en Marg Helgenberger, die respectievelijk Grissom en Catherine Willows speelden. De laatste aflevering wordt een reünie. De serie houdt niet helemaal op: CSI: Cyber gaat wel door.

Reageren