Kijktip: Dance Dance Dance moet de nieuwe klapper van RTL 4 worden

De nieuwe zaterdagavondshow op RTL 4 barst los. Na de ‘voorbeschouwing’ van afgelopen donderdag laten de BN’ers en hun danspartners zien wat ze kunnen.

Veel bekende gezichten in de nieuwe show Dance Dance Dance. Daarin krijgen vijf BN’ers de opdracht om samen met een partner, familielid, vriend of collega een choreografie te dansen. Humberto Tan gaat de uitdaging aan met zijn dochter, Sylvana Simons koos haar neef. Moordvrouw-collega’s Fockeline Ouwerkerk en Achmed Akkabi gaan met elkaar de vloer op. Actrice Pip Pellens brengt haar vriend mee, evenals ­Euvgenia Parakhina.

Euvgenia

De deelname van Euvgenia aan Dance Dance Dance is opvallend. Een jaar geleden werd ze nog ontslagen door RTL als jurylid van So You Think You Can Dance. In januari zei ze nog: „Ik heb alleen dat ene telefoontje gekregen, daarna heeft RTL niets meer laten horen. Ik vind het pijnlijk.” Ze week uit naar SBS 6, waar ze meewerkte aan We Are Family.

Timor Steffens

Dansliefhebbers zien nog meer vertrouwde gezichten uit So You Think You Can Dance. In de jury zit Dan Karaty, de Amerikaanse choreo­graaf die eerder ook in dat dansprogramma, Everybody Dance Now en Holland’s Got Talent jureerde. Hij wordt bij­gestaan door Timor Steffens, bekend als finalist in de eerste editie van SYTYCD. Hij danste daarna met sterren als Michael Jackson, Madonna en Chris Brown. Igone de Jongh maakt de jury compleet. Zij is prima ballerina bij het Nationale ­Ballet. Jandino Asporaat en Chantal Janzen presenteren het programma. Lees ook de reportage op ­pagina’s 8 en 9.

Dance Dance Dance 20.00 • RTL 4

Meer over:

Reageren