Kijktip: Date wordt stalker in Gestalkt

21 februari 2016 11:00 | kijktips | Door Televizier

Dit keer staat het verhaal van René centraal. Zijn date Astrid laat hem na een afspraakje niet meer met rust. René gaat samen met presentator Thijs Zeeman op zoek naar zijn stalkster. 

Het is een van de lastigste aspecten van daten: wat te doen als de ander toch niet helemaal is wat je van haar of hem verwacht? René, de centrale persoon van deze aflevering van Gestalkt, heeft inmiddels aan den lijve ondervonden hoe verkeerd zo'n situatie kan uitpakken.

Nachtmerrie 

Wat begon als een onschuldig afspraakje met Astrid, eindigde in een nachtmerrie. Hij zag geen relatie voor zich met haar, maar Astrid accepteerde geen nee. Sindsdien valt ze hem lastig met sms'jes, telefoontjes en bezoekjes. Als hij de rolluiken preventief sluit, bonst ze er hard op. Ook stuurt ze hem berichtjes waarin ze laat merken dat ze hem in de gaten houdt. Presentator en misdaadjournalist Thijs Zeeman praat met René en gaat samen met hem op zoek naar de stalkster. Zo hopen ze tot een oplossing te komen.

Thijs Zeeman

Gestalkt begon als programma van misdaadjournalist Alberto Stegeman. Thijs Zeeman nam het vanaf het tweede seizoen van de verslaggever over; die wilde namelijk meer tijd besteden aan andere programma's als Undercover in Nederland. Zeeman heeft inmiddels ook zijn sporen in de misdaadjournalistiek verdiend. Na een baan bij Het Parool stapte hij over naar AT5, waar hij een programma maakte over de Amsterdamse onderwereld. Bij SBS 6 presenteerde hij onder meer ook Boeven in de bouw.

 

Meer over