Kijktip: De Bouquetreeksfilm Trots & Verlangen

11 februari 2016 13:21 | kijktips | Door Televizier

© Roy Beusker

Jeroen Spitzenberger en Noortje Herlaar spelen de hoofdrollen in de eerste Bouquetreeksverfilming Trots & Verlangen op RTL 4. Dat wordt zwijmelen geblazen.

Het kijkerspubliek van RTL 4 zal tijdens de film Trots & Verlangen voornamelijk uit dames bestaan. Want voor een Bouquetreeks-verfilming met onvervalste romantiek over een hunkerende vrouw die valt voor de onweerstaanbare charmes van een zakenman zullen niet veel mannen zijn te porren.

Smeulende Hartstocht

Bouquetreeks bestaat al sinds 1949 en is nog lang niet versleten. Iedere week brengt uitgever Harlequin nieuwe boeken uit met veelbelovende titels als Smeulende Hartstocht, Ontvoerd in de Woestijn en Gekust Door de Griek. Vooral voer voor pubers en dames op leeftijd. De verhalen zijn nogal eender. Meisje ontmoet geslaagde zakenman, ze worden verliefd en dan komen er een paar obstakels op hun pad totdat ze op het eind lang en gelukkig leven.

Noortje en Jeroen

In deze eerste Bouquetreeksverfilming van een reeks spelen Noortje Herlaar en Jeroen Spitzenberger de hoofdrollen Noortje speelt advocate Dominique Curvers die een gepassioneerde nacht beleeft met de rijke vastgoedmagnaat Alexander (Jeroen Spitzenberger). De ochtend erna behandelt Alexander haar erg afstandelijk. Dominique is dan ook stomverbaasd, en behoorlijk verontwaardigd, als ze van haar baas hoort dat Alexander wil dat ze voor hem komt werken.

 

Meer over