Kijktip: De eerste aflevering van Holland's Got Talent

8 april 2016 11:27 | kijktips | Door Televizier

© William Rutten

De talentenjacht is weer terug op de buis. Veel getalendeerde mensen zullen weer het podium betreden. Johnny de Mol neemt de presentatie voor zijn rekening.

De droom van Johnny de Mol gaat in vervulling: hij mag een grote show presenteren. Hij is nu wekelijks te zien als de nieuwe presentator van Holland's Got Talent.

Johnny

Daarmee neemt hij het stokje over van Robert ten Brink, die het hiervoor al jaren deed. Johnny is enorm in zijn nopjes. 'Als 15-jarig jongetje wilde ik al in een grote studio presenteren. Toen was ik hulpje in de studio waar Holland's Got Talent tegenwoordig wordt opgenomen. Nu sta ik er zelf! We eindigen ook nog eens met een grote liveshow, dus dat is wel heel tof', zei hij in RTL Boulevard.

Jury

Chantal Janzen, Dan Karaty, Angela Groothuizen én Gordon zitten achter de jurydesk. Dat is opmerkelijk, want in 2014 verkondigde Gordon nog dat hij niet meer als jurylid wilde meewerken aan talentenjachten. 

Stemmen

De reden was dat Gordon het niet eens was met het stemsysteem waarbij het publiek ook invloed had op de uiteindelijke uitslag. Dat vond hij waanzin. 'Wij hebben er toch verstand van? We doen het al jaren. Ik denk dat het tijd is voor een hernieuwde Holland's got talent', sprak hij destijds.

Terugkeer

Inmiddels dekt hij zijn terugkeer in, bleek wederom in RTL Boulevard: 'Ik heb een contract bij RTL en ze vinden dat ik het nog steeds heel leuk doe als jurylid. Ik weet niet of ik nog veel kan toevoegen na alles wat ik al heb gezegd op tv, maar ik blijf inventief. Je moet jezelf opnieuw blijven uitvinden.'


Meer over