Kijktip: De eerste aflevering van Sophie In de Kreukels

1 september 2015 16:50 | kijktips | Door Televizier

© BNN

De 39-jarige Sophie Hilbrand onderzoekt welke BN'ers er allemaal aan de botox zitten en of het niet tijd is dat ze zelf ook naar de spuit grijpt.

Met haar bijna 40 jaar is Sophie Hilbrand, zeker voor BNN-begrippen, niet meer piepjong. Ze ziet om haar heen hoe steeds meer tv-collega's zich laten injecteren met botox en fillers om er zo lang mogelijk jong en fris uit te zien. Waarom gaat iedereen voor de bijl? En komt de presentatrice zelf ook in de verleiding? Het is hoog tijd het taboe te onderzoeken in Sophie In de Kreukels.

Linda de Mol

Linda de Mol, de grande dame van Hilversum, komt er niet onderuit. Ze vertelt tegenover Sophie openhartig over haar cosmetische ingrepen en waarom ze daar behoefte aan heeft. Ook Astrid Joosten, Lauren Verster en Yvon Jaspers praten in Sophie In de Kreukels eerlijk over wat ouder worden met hen doet. Daarnaast confronteert Sophie verschillende vrouwen met de vraag of ze botox gebruiken. Wie durft er eerlijk te antwoorden?

Liefde voor botox

Linda heeft in ieder geval nooit een geheim gemaakt van haar liefde voor botox. In haar eigen magazine sprak ze er al uitvoerig over. 'De tijd dat we alles laten zoals de natuur heeft bedacht ligt al vele eeuwen achter ons. We vinden het inmiddels niet meer onnatuurlijk om je haar te blonderen en je tanden recht te zetten. Maar als je iets aan je rimpels doet stuit dat op ontzettend veel weerstand, omdat het onnatuurlijk is en je er anders gaat uitzien. Gek toch', schreef ze. Ze wil niet het boegbeeld worden van de natuurlijk ouder wordende vrouw die toch succesvol blijft op tv. 'Sorry, ik ben er te onzeker voor.'

Lees ook:
Welke GTST-soapie wilde niet in het programma van Sophie?

 

Meer over