Kijktip: De finale van House Rules Holland

De finale van House Rules Holland waarin de twee overgebleven koppels nog een keer in elkaars huis gaan klussen. Jij beslist wie de hoofdprijs wint.

Vijf uiteenlopende stellen haalden de afgelopen maanden het onderste uit de kan op klusgebied. In House Rules Holland verbouwden ze elkaars woningen zo mooi mogelijk. Daar stond dan ook een mooie prijs tegenover: twee jaar lang hypotheekvrij wonen. De weg er naartoe bleek echter niet zo makkelijk. De klussers vonden het zwaar om zo lang achter elkaar te zwoegen. Onderlinge irritaties ontstonden daardoor al snel.

Live-uitzending

In de finale van House Rules Holland wordt duidelijk welk stel er met die felbegeerde beloning vandoor gaat. De twee overgebleven duo's, Marte en Dirk en Kasia en Ben verbouwen in elkaars huis nog één ruimte. Niet alleen de vakjury geeft punten, ook de kijkers thuis mogen tijdens de live-uitzending hun stem per sms uitbrengen. Alle deelnemers komen terug in de studio en kijken met elkaar naar de uitslag.

Gedoodverfde winnaars

De stoere Arno en Rianne leken lang de gedoodverfde winnaars. Ze klusten netjes en kregen hoge cijfers van de jury. Toch haalden ze niet de finale. Marte en Dirk wel. Zij onderscheidden zich dankzij hun gevoel voor stijl. Ook Kasia en haar Ben staan in de eindstrijd. Zij leken er eerst met de pet naar te gooien, maar bleken geduchte concurrenten. Als eerste vielen Rosalie en Babette af. Dat was een tegenvaller voor Babette, die net haar baan in de makelaardij had opgezegd om te kijken of ze fulltime klusjesvrouw kon worden. Presentator Erik van der Hoff: 'Deelnemers vinden meestal dat ze geweldige klussers zijn, maar na aflevering één zag je dat dit niet voor iedereen geldt.'

Stemmen kan nu al: 

Voor het team Ben en Kasia sms je BLAUW naar 4600
Voor het team Dirk en Marte sms je BRUIN naar 4600 

 

 

Reageren