Kijktip: De finale van Superkids

Wie mag zichzelf het meest getalenteerde kind van Nederland noemen? Wordt het danseres Zoë?, ballerina Amélie, violist Enzo of een van de andere hoogvliegers?

Dat wordt bekend in de finale van Superkids. De tien beste deelnemers van de afgelopen weken laten opnieuw een act zien. Er staat veel op het spel: de winnaar gaat naar huis met een studiebeurs van 25.000 euro.

Johnny

Johnny de Mol liet in dagblad Metro weten onder de indruk te zijn van de kandidaten. „Ik heb bewondering voor deze kinderen, omdat ze behalve keihard werken ook gewoon nog écht kind zijn en het leuk vinden om kattenkwaad uit te halen.”

Drummen en gitaar spelen

Zelf was hij niet zo gedisciplineerd en blonk nergens echt in uit. 'Dat ik me vroeger zelf niet zo gefocust heb op één talent, komt nu met Superkids goed van pas. Ik kan een beetje drummen én gitaar spelen met die kinderen. Dat is natuurlijk leuk.'

Acrobaten en schaatsers

De Superkids die het in de finale tegen elkaar opnemen zijn: acrobaten Elastic Fantastic, turnster Isatu, kunstschaatster Sophie, operazangeres Sterre en drummer Damian. trampoline springers Zilver en Max, danseres Zoë, ballerina Amelié, kunstschaatster Kylie en violist Enzo.

Reageren