Kijktip: De finale van The Voice of Holland

29 januari 2016 10:26 | kijktips | Door Televizier

Wie wordt de opvolger van O'G3NE en wint de finale van het 6de seizoen van The Voice of Holland? Wordt het Jennie Lena, Brace, Maan of Dave? 

Het veelbesproken seizoen van The Voice of Holland eindigt vanavond met de bekendmaking van de nieuwe winnaar. Niet de kwaliteiten van de kandidaten waren het gesprek van de dag, maar de onderlinge verhoudingen van de coaches.

Ruzie

Eerst ging het gerucht dat Marco Borsato en Anouk elkaar niet konden luchten of zien. Daarna slijmde Ali B te veel bij Anouk en durfde presentatrice Wendy van Dijk van schrik de rockzangeres niet meer aan het woord te laten. Alleen Sanne Hans leek geen kwaad te kunnen doen. Wendy reageerde rustig op de incidenten. 'Welnee, we zijn helemaal niet bang voor wat Anouk gaat zeggen. Dat wordt enorm opgeblazen. Eerlijk gezegd werkt dat alleen maar in ons voordeel. The Voice is dankzij die spanning weer iedere vrijdagavond talk of the town.'

Jennie Lena

Terug naar de kandidaten, om wie The Voice of Holland eigenlijk draait. Een van hen wist al direct na de Blind auditions wereldwijd de aandacht op zich te vestigen. Jennie Lena kreeg niet alleen vier coaches op het puntje van hun stoelen met haar versie van 'Who's loving you' van de Jackson 5, ze wist ook de Amerikaanse showbizzblogger Perez Hilton te enthousiasmeren. Hij schreef meerdere keren over haar, waardoor ze een miljoenenpubliek bereikte. De kans dat ze haar plaats als achtergrondzangeres bij Anouk gaat verruilen voor de spotlights is daarom zeer groot, ongeacht de uitkomst van het programma. Jennie zingt in de finale een duet met Douwe Bob.

Brace

Ook Brace maakt een goede kans op de overwinning, the protegé van Ali B, is zeer geliefd bij het publiek en treedt vanavond op met Jan Smit, rocker Dave uit het team van Sanne Hans doet het voor de gelegenheid met Waylon. De grootste verrassing van de show is Maan, die totaal onervaren aan The Voice begon en vanavond op het podium staat met haar coach Marco Borsato. 

Meer over