Kijktip: De finale van Wie Is de Mol?

Na een spannende speurtocht van negen weken komt het verlossende antwoord op de vraag: Wie is de Mol? Klaas, Annemiek of Tim?

Aansluitend op de spannende slotopdracht van vorige week, maakt de saboteur zich nu in de Dominicaanse Republiek bekend. Ook horen de overgebleven kandidaten wie van hen de winnaar is en met de geldpot terug naar huis mag. In het Vondel CS in Amsterdam komen alle tien deelnemers nog een keer samen om met presentator Art Rooijakkers terug te blikken op het afgelopen seizoen.

Cécile in haar witte skinny

Hoe vond SBS-gezicht Airen Mylene het om als eerste naar huis te moeten? En hoe kijkt modekenner Cécile Narinx terug op het moment dat ze in witte skinny jeans over het parcours rende? Ook zal de Mol onthullen hoe hij of zij de afgelopen weken de verschillende opdrachten saboteerde.

Ellie Lust

Tijdens de eerste aflevering werd geroepen dat de Mol van deze editie de best voorbereide ooit is. Het huiswerk bestond niet alleen uit informatie over de opdrachten, maar ook uit feiten en weetjes over de andere deelnemers. In deze uitzending zal de saboteur uitleggen hoe dit in zijn of haar voordeel werkte. Wie het de Mol aanvankelijk nog lastig maakte, was de fanatieke politiewoordvoerder Ellie Lust. Zij gaf de deelnemers een lesje etherdiscipline voor de portofoon en fouilleerde de anderen om te zien of ze jokers hadden. Traditiegetrouw komen ook de allerlei hints voor de kijkers thuis voorbij.

Reageren