Kijktip: De laatste aflevering van Crime scene investigation

Na vijftien jaar en meer dan 300 afleveringen komt er een einde van Crime Scene Investigation. In deze slotaflevering jagen de forensische onderzoekers voor de laatste keer op The Gig Harbor Killer.

Deze figuur is de aartsvijand van D.B. Russell (Ted Danson). Hij ving de seriemoordenaar al eens eerder. De ware intenties van de maniak komen nu aan het licht. Nick Stokes (George Eads) bedenkt een list, maar brengt daarbij het hele team in gevaar.

Special

Dit is overigens nog niet het definitieve einde van CSI: de komende twee weken zendt RTL 4 een special uit waarin oude hoofdrolspelers terugkeren om het verhaal goed af te ronden. Ted Danson is daar blij mee. 'De makers willen de show afsluiten met een waardig einde.' zei hij onlangs tegen de Toronto Sun. (afl. 18, seizoen 15)

Ted Danson

Voor sommige acteurs betekent het slot van CSI niet het definitieve einde van hun rol. Acteur Ted Danson gaat nog even door in de spin-off CSI: Cyber, die iedere maandag op RTL 4 te zien is. Zijn personage D.B. Russell werkt daar samen met agent Avery Ryan (Patricia Arquette). De oplettende kijker zag haar al eerder in die rol in de gewone CSI. De nieuwe spin-off is een peulenschil, vindt Danson. 'Technologie is veel makkelijker dan al die biologische feitjes die we moesten kennen voor CSI. Ik heb flink wat hersencellen verbrand bij het uit mijn hoofd leren van het script.' Daarnaast is Danson te zien in Fargo 2.

Reageren