Kijktip: De première van de film Hartenstraat

Het regiedebuut van Sanne Vogel is een romantische komdie die zich helemaal af in de Hartenstraat, een van de 'Negen Straatjes' in Amsterdam.

Daan (Marwan Kenzari) heeft een traiteurszaakje in de Negen Straatjes in Amsterdam. In het pand naast zijn winkel opent modeontwerpster Katje (Bracha van Doesburgh) haar hippe kledingzaak. Vlak voor het openingsfeest zegt haar cateraar ineens af. Noodgedwongen doet ze een beroep op Daan. De twee liggen elkaar niet, dus dat is vragen om problemen.

Online daten

En dan is er ook nog rokkenjager Bas (Tygo Gernandt), de seioren Bep (Kitty Courbois)) en Aart (Frits Lambrechts) en het stelletje Rein (Egbert Jan Weeber) en Jacob (Sieger Sloto). Allemaal zijn ze op zoek naar de liefde. Iedereen behalve Daan. Katja ziet wel iets in Daan, zeker nu haar eigen relatie met Thomas (Benja Bruining) op knappen staat. Ze ontdekt dat Daan online aan het daten is en besluit hem anoniem een berichtje te sturen. Hij blijkt inderdaad wel interesse in 'Girl Next Door' te hebben via internet.

Brasserie Valentijn

Hartenstraat was het debuut van Sanne Vogel die van huis uit actrice is. Maar het regisseren beviel haar zo goed dat ze er meteen een volgende romcom aan vast plakte: Brasserie Valentijn. 

Reageren