Kijktip: De strijd met Coach bereikt een climax in Penoza

1 november 2015 02:32 | kijktips | Door Televizier

In de op een na laatste aflevering van dit seizoen van Penoza bereikt de strijd tussen Carmen en Coach een dramatisch hoogtepunt. 

Boris gaat naar een afgelegen kliniek om af te kicken, maar zelfs daar is hij niet veilig. De strijd tussen Carmen (Monic Hendrickx) en Coach (Jacob Derwig) lijkt in deze een-na-laatste Penoza van het seizoen een climax te bereiken. Dankzij Berry komt Carmen oog in oog te staan met de man die zij als haar grootste vijand beschouwt. Maar die conclusie heeft zij te vroeg getrokken.

Intrigerend

Penoza is niet het eerste project waarin Monic Hendrickx en Jacob Derwig samen te zien zijn. Eerder hadden ze allebei een rol in de film Zus en zo. 'Maar toen speelden we heel weinig scènes samen', vertelt Monic. 'Nu komen we echt tegenover elkaar te staan. Dat is heel leuk. Jacob speelt een zwijgzaam, maar intrigerend personage. Hij is heel onberekenbaar en dat maakt hem gevaarlijk.' (afl. 9, seizoen 4)

Beste acteur van Nederland

Ook Loek Peters, die de rol van Berry speelt, vindt Jacob Derwig een aanwinst voor de cast van Penoza. 'Derwig vind ik de beste acteur van Nederland. Ik heb nog nooit iets van hem gezien waarvan ik dacht "Nou nee, dat is het even niet." Zelfs de snor die hij in Penoza heeft kan hij hebben', zegt hij in Metro.

Meer over