Kijktip: Detectivenacht

27 Juni 2015 15:34 | kijktips | Door Televizier

De fans van het betere speurwerk hebben op hun favoriete detectives gestemd. De keuze is gevallen op Vera, George Gently, Undenaiable en Lewis. En nu maar wakker blijven.

Eigenlijk zijn het onmogelijke keuzes die de fans van het betere speurwerk in de KRO Detectivenacht krijgen voorgelegd. Ze konden tot 25 juni op de KRO Detectives-site stemmen op de speurder die zij aan het werk willen zien. En dat tot viermaal toe.

In het eerste tijdvak kon gekozen worden tussen een aflevering uit het 17de seizoen van Midsomer murders of een zaak uit de vierde reeks van Vera. Het werd Vera waarin de door Brenda Blethyn gespeelde speurster de moord op een bejaarde in een bomvolle forenzentrein onderzoekt.

Start om 23.10 uur op NPO 1

George Gently

De tweede keuze werd gewonnen door Geroge Gently die in de aflevering onderzoek doet naar het lijk van een meisje dat aanspoelt bij de pier.

Start om 0.39 uur op NPO 1

Undeniable

Daarna volgde een keuze tussen Undeniable en The Thirteenth Tale overtuigend gewonnen door Undeniable met 66%. Daarin is Jane zwanger van haar tweede kind, maar draagt ze nog steeds de mentale littekens met zich mee van die ene noodlottige dag van 23 jaar geleden.

Start om 2.08 uur op NPO 1

Lewis

Lewis is duidelijk de populairste detective van allemaal. In deze nieuwe! aflevering kan Lewis nog niet echt zijn draai vinden nu hij met pensioen is. Wanneer zijn oude chef Innocent zijn hulp inroept aarzelt hij dan ook geen seconde.

Start om 3.37 uur op NPO 1

 

Meer over