Kijktip | Dexter

"Ik doe wat ik kan om de veiligheid van de onschuldige mensen in de stad te waarborgen", rechtvaardigt hij zichzelf en het doel heiligt daarbij de middelen.

De VPRO zendt het vierde seizoen van de verslavende Amerikaanse misdaadserie Dexter dagelijks, op zondag 14 november na, uit.

Bloedspetteranalist
Dexter is nog steeds bloedspetteranalist op de afdeling moordzaken van de politie in Miami. In zijn privéleven zijn wat dingen veranderd. Hij woont niet meer alleen in een appartement, maar in een saaie buitenwijk met zijn vrouw Rita, haar kinderen Astor en Cody en hun baby’tje Harrison.

Dexter probeert zich aan te passen en te gedragen als een brave burgerman, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Dexters handen jeuken, hij loert op een kans om zijn moordlust te kunnen botvieren en Miami te bevrijden van een stuk gespuis dat zijn recht op een langer leven heeft verspeeld.

Trinity Killer
De komst van een concurrent doet zijn hart sneller kloppen. Het is de Trinity Killer, een waardige tegenstander die zijn voorgangers overtreft in smerigheid en genialiteit. Michael C. Hall, genezen van de ziekte van Hodgkin waaraan hij leed, speelt weer de rol van moordvent en als we de voorstukjes mogen geloven, komt onze held voor het eerst van zijn leven in gewetensnood.

Reageren