Kijktip: Dotwork meester Thomas Goossens gastjurylid in Ink Master

5 februari 2018 10:21 | kijktips | Door Televizier

© Spike

In de vierde aflevering van Ink Master van de lage landen moeten de deelnemers gaatjes maken. Heel veel gaatjes. Dat wordt een van de tatoeëerders te veel. En dan is ook Thomas Goossens nog van de partij.

Thomas Goossens, meester van de geometrische en dotwork tatoeages, is aanstaande  gastjurylid in de vierde aflevering van Ink Master, meesters van de lage landen 2 op Spike. Hij bepaalt samen met de vaste Ink Master jury Errol Buwalda, Morrison Schiffmacher en presentator Marco Roelofs wie er deze week zijn of haar tattooshop moet sluiten en dat zorgt voor heel wat stress bij sommige kandidaten.

Bekijk alvast de eerste beelden.

Gaatjes

Zere handen gegarandeerd in de flash challenge van deze week waar de deelnemers heel veel gaatjes moeten boren. Heel. Veel. Gaatjes. Halverwege de challenge gooit één van de kandidaten zelfs de handdoek in de ring, omdat het te zwaar wordt. Dit valt niet echt in goede aarde bij de jury en de andere tattoo artists, De winnaar van de opdracht mag een andere kandidaat een zware beperking opleggen tijdens de eliminatie tattoo waar geometrie en dotwork centraal staat. Maar of de uitverkorene hier nu echt last van heeft...

20.000 euro

Bodine, Kenny, Mick, Matthew, Joyce, Robbin en Byron zijn nog in de race voor de titel van Ink Master en het prijzengeld van 20.000 euro. In de vorige afleveringen moesten Nikky, Alvaro en Martina hun shop sluiten. Kijk de vierde aflevering van

Ink Master - Meesters van de lage landen 2 maandag 5 februari om 22.00 uur op Spike. 

Nog meer Ink master, Meesters van de lage landen zien? Ga dan naar spiketv.nl/inkmaster  Aflevering gemist? Kijk op youtube.com/spikenederland.

Meer over