Kijktip: Een Dubbeltje op zijn Kant met Jeroen en Heidi

Jeroen en Heidi hebben een coca-cola machine die geld vreet, terwijl ze al diep in de schulden zitten. Die moet er dus uit van John Williams.

Jeroen en Heidi hebben veel pech gehad in het leven. Door ziekte en werkloosheid hebben ze enorme schulden opgebouwd. Hun oplossing? Nog meer geld lenen. Het gevolg laat zich raden: ze belanden in een neerwaartse spiraal. En dan doet het stel ook nog eens niet zulke handige aankopen, bijvoorbeeld die Coca Cola machine. Het stel begrijpt dat het roer om moet en schakelt de hulp in van Annemarie van Gaal in Een Dubbeltje op Zijn Kant.

Annemarie van Gaal

Er is de laatste tijd nogal wat te doen rond Van Gaal: ze is recent uit de Autoriteit Financiële Markten gestapt. Ondanks haar rol als lid van de Raad van Toezicht kluste ze bij voor Rabobank en ING - precies die bedrijven die onder toezicht staat van de AFM. 'Ik wil voeling houden met wat er speelt in de samenleving en dat blijkt lastig te combineren met het lidmaatschap van een raad van toezicht', verklaarde ze zelf in Het FD.

 

Reageren