Kijktip: Een nieuw seizoen Memories

26 oktober 2015 12:17 | kijktips | Door Televizier

© Hermien lam 2013 - Yvette Wolterinck - KRO

In de eerste nieuwe aflevering van het seizoen gaat Anita Witzier naar Italië en Engeland om oude liefdes op te sporen en daar gebeuren verrassende zaken. 

Een jeugdliefde maakt vaak grote indruk. Dat blijkt wel uit het succes van het programma Memories. Al sinds 1997 gaat Anita Witzier hierin met mensen op zoek naar een uit het oog verloren geliefde. Zo ook dit seizoen. De eerste nieuwe aflevering brengt haar naar Italië. In de zomer van 1969 ontmoetten de nichtjes Magda en Marijke daar op de camping twee leuke, Italiaanse jongens: Vittorio en Luigi. Marijke viel voor Luigi en Magda werd tot over haar oren verliefd op Vittorio.

Vittorio

Drie jaar geleden gingen de nichtjes in Italië op zoek naar hun vakantieliefdes van toen. Luigi ontmoetten ze opnieuw, maar van Vittorio ontbreekt ieder spoor. Samen met Memories gaan ze nogmaals naar de Italiaan op zoek. Het resultaat is een speurtocht vol verrassingen.

Nico

In deze uitzending ook het verhaal van Nico. Toen hij 17 jaar oud was ontmoette hij de Engelse Judith. Ze wisselden adressen uit en schreven elkaar lange tijd. Uiteindelijk verwaterde het contact. In Memories gaat Nico in Engeland op zoek naar Judith. Het vorige seizoen volgden wekelijks zo'n 1,8 miljoen kijkers de zoektochten. Volgens Anita Witzier is de herkenbaarheid een van de redenen dat er zoveel mensen kijken. 'Wie kent niet de euforie van het verliefd zijn? En het is toch ook zo dat de meesten van ons ook niet verstoken zijn gebleven van een gebroken hart?', zegt ze op de website van het programma.

Lees ook:
BN'ers in het nieuwe seizoen van Memories 

Meer over