Kijktip: Een nieuw seizoen van SynDROOM

27 augustus 2015 10:19 | kijktips | Door Televizier

© Robbert Bruijs

SynDROOM begint aan een nieuw seizoen waarin Johnny de Mol de wensen van kinderen met het syndroom van Down uit laat komen. Dat alles mogelijk is, liet Johnny al eerder zien.

gens groot succes laat Johnny de Mol opnieuw dromen uitkomen van mensen met het downsyndroom of een vorm van autisme. In dit seizoen zijn dat onder anderen Betto, die heel graag een eigen hotel wil runnen, en Bram, die wil meedoen aan Te Land, Ter Zee en in de Lucht. Alleen is dat programma al jaren niet meer op tv. Lukt het Johnny toch om Brams droomwens te laten uitkomen?

Televizier-Ring

Met SynDROOM keert het op een na populairste programma van het afgelopen seizoen terug op tv. Vorig jaar greep Johnny de Mol net naast de Gouden Televizier-Ring. De hoofdprijs moest hij laten aan Flikken Maastricht, dat morgen eveneens terugkeert op tv.

Internationaal

Het wordt nog een hele klus om de editie van vorig jaar te overtreffen. Toen scoorde Johnny niet alleen in Nederland met SynDROOM, maar ook ver over de grens. De reden? Hij liet de droomwens van Twan uitkomen. Die wilde dolgraag zijn idool David Hasselhoff
ontmoeten. Onbegonnen werk, zou je zeggen, maar Johnny kreeg het voor elkaar. De drie maakten zelfs een ritje in de legendarische auto KITT uit de jaren 80-serie Knight rider waarin ‘The Hoff’ doorbrak.

YouTube

De dolenthousiaste Twan liet zelfs de Amerikaanse superster niet onberoerd. Het filmpje van de ontmoeting tussen de twee ging de wereld over en werd honderdduizenden keren bekeken op YouTube.

SynDROOM reportage 20.30 • RTL 4

Meer over