Kijktip: Ferri Somogyi voor de vierde keer terug in GTST

Hij deed het al drie keer eerder en nu maakt Ferri Somogyi zijn zoveelste comeback als Rik de Jong, de man die in de gevangenis hoort te zitten voor moord.

Een mysterieuze motorrijder onthult zijn identiteit. Het is Rik de Jong. En hij is mooi op tijd, want de bevalling van zijn dochter Rikki begint. Het gonsde al weken dat acteur Ferri Somogyi weer terugkeert naar Neerlands langste soap. In de Meerdijk-app was te zien hoe het personage Jef naar de gevangenis ging, waar de stem van Rik te horen was op de achtergrond. Rik zat daar omdat hij de parachutemoord op Mike Brandt op zijn geweten heeft. Hij werd veroordeeld tot 15 jaar cel.

Vierde keer

Het is de vierde keer dat Somogyi terugkeert naar de soap, waar hij telkens wegging omdat hij het tijd vond voor iets anders. De laatste keer om dj te worden. 'We komen niet los van elkaar. Toen ze mij vroegen of ik terug wilde komen, heb ik daar niet lang over na hoeven denken', zei hij tegen RTL.

Manbun

Of het een blijvende terugkeer is van Ferri weten we niet, maar hij heeft zich voor de gelegenheid wel een nieuw kapsel aangemeten voor de op handen zijnde comeback. Rik draagt zijn blonde lokken tegenwoordig in een ultrahippe man-bun.

 

Reageren