Kijktip: Ferry Doedens te gast in Familie Kruys

Het waren woelige tijden voor acteur Ferry Doedens, maar hij is nu weer helemaal terug van weggeweest. Met Bette gaat het in Familie Kruys een stuk minder lekker.

Bette (Linda de Mol) ziet haar ex met een ander in Familie Kruys. Zij is zo slecht gekleed, dat ze zeker weet dat Johan (Marcel Musters) nooit gelukkig zal worden met haar. Kirk loopt ook iemand tegen het lijf: Ferry Doedens.

Slechte tijden

De acteur brak door in Goede Tijden, Slechte Tijden. Na uitstapjes in films en musicals en een bijrolletje The Bold And The Beautiful, leek weinig zijn carrière in de weg te staan. Tot hij net iets te vaak te laat kwam bij zijn eigen soap vanwege drugsgebruik.

Terug op de set

Ferry vloog de laan uit, domineerde daarmee wekenlang de Nederlandse amusementsmedia en beloofde beterschap. Zijn werkgever geloofde hem op zijn blauwe ogen; aan het eind van dit seizoen kruipt hij opnieuw in Lucas Sanders huid. Maar eerst is hij dus even te zien in deze serie. 

De boot gemist

Familie Kruys gaat over styliste Bette Kruys (Linda de Mol) en haar bonte familie. Bette vindt zelf dat ze de boot op alle fronten heeft gemist: ze is niet gelukkig in de liefde en is dikker dan de bekende Nederlanders die ze kleedt.

Familie

Tot overmaat van ramp trouwt haar vader Thomas (Hans Dagelet) met de jongere, Roemeense Ruxandra. Ook haar broer Kirk (Rop Verheijen) is zoekend in het leven. Na zijn burn-out richt hij zich in dit tweede seizoen op vrijwilligerswerk.


Reageren