Kijktip: Flikken Maastricht in de herhaling

12 Juni 2015 15:05 | kijktips | Door Televizier

© dinand@me.com - TROS

Nieuwe afleveringen van Flikken Maastricht zijn er pas in september, dus gaat de serie nu verder met herhalingen uit het zesde seizoen. Bij de start komt Wolfs niet opdagen, dus krijgt Eva een nieuwe partner.

Nog even geen nieuwe afleveringen van Flikken Maastricht; die staan gepland voor september van dit jaar. Voorlopig moeten fans het doen met herhalingen uit het zesde seizoen. In de openingsaflevering onderzoekt Eva (Angela Schijf) een moord in een woonwagenkamp waar Frans Bauer komt optreden. De opgewekte volkszanger is helemaal niet blij met de vondst van een lijk en staat erop dat zijn show gewoon doorgaat.

Waar is Wolfs?

Het onderzoek loopt echter stroef, niet in de laatste plaats omdat Eva een nieuwe partner heeft. Wolfs (Victor Reinier) heeft er namelijk de brui aan gegeven en heeft niks meer van zich laten horen. Eva moet nu samenwerken met Ferdi van Dam (Rick Engelkes) en ergert zich groen en geel aan hem. Ze wil Wolfs zo snel mogelijk terug. (afl. 1, seizoen 6).

Vlaams

Flikken Maastricht is tussen alle misdaadseries uit binnen- en buitenland al jaren een vaste waarde op de buis. Er zijn inmiddels negen seizoenen gemaakt en de tiende jaargang begint in september 2015. Daarmee evenaart het de reguliere Vlaamse serie, die na het tiende seizoen van de buis verdween.

Flikken Rotterdam

Flikken Maastricht is een langer leven beschoren, want reeks 11 en 12 zijn al aangekondigd. Alsof dat nog niet genoeg is, komt begin volgend jaar ook Flikken Rotterdam. Die serie wordt gemaakt door hetzelfde team, maar er zullen nieuwe acteurs in te zien zijn.

Lees ook:
Flikken Rotterdam wordt ruiger

Meer over