Kijktip | Glee

In een hitserie waarin muziek centraal staat, mag popicoon Madonna natuurlijk niet ontbreken. Dinsdag 30 november zal de Glee-uitzending alles te maken hebben met Madonna.

Madonna liet eerder al weten dat ze een groot fan was van de show en dat ze elk willekeurig nummer van haar mochten gebruiken.

Waar in het verhaal
Cheerleadercoach Sue Sylvester vindt dat leerlingen van de McKinley High School meer moeten weten over haar grote idool Madonna.

Haar muziek moet volgens Sue door de hele school te horen zijn. Directeur Figgins is het hier niet helemaal mee eens, maar Sue heeft zo haar methodes om toch haar zin te krijgen. Op hetzelfde moment merkt Will tot zijn verbazing dat de meiden op school maar weinig worden gerespecteerd door de jongens. Wanneer hij Sue over Madonna hoort, bedenkt hij dat deze powervrouw, die niet met zich laat spotten, een goed voorbeeld voor de jongeren is.

Eeuwig gekibbel
Om de boodschap over te brengen, laat hij de Glee Club nummers van Madonna zingen. Dit tot woede van Sue, die vindt dat zij het alleenrecht op de diva heeft. Intussen wil Santana Finn helpen om zijn maagdelijkheid te verliezen en gaat Rachel een stap verder met Jesse.

Meer over:

Reageren