Kijktip: Goede Tijden, Slechte Tijden met slechte tijden voor Ludo

26 juni 2015 14:38 | kijktips | Door Televizier

Uit twee decennia Ludo Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden kan één conclusie getrokken worden: er is altijd reuring in de buurt van Ludo.

Ook vandaag gaat het geen van zijn familieleden van een leien dakje in Goede Tijden Slechte Tijden. Het nieuws van zijn dochter Nina (Marly van der Velden) komt hem eindelijk ter ore.

Vincent

De man die over het algemeen zijn emoties volkomen onder controle heeft, kan niet ontkennen dat die kennisgeving hem raakt. Ook zijn jongere zus Maxime (Marjolein Keuning) zit niet lekker in haar vel. Haar zoon Vincent (Oscar Aerts) heeft een besluit genomen en nu hoopt zij vurig dat hij daarop terug wil komen. Maar hij lijkt meer op haar dan ze in dit geval zou willen en lijkt niet van plan te zijn om nog van gedachten te veranderen.

Bartho Braat

Onlangs gaf Bartho Braat, die de rol van Jef Alberts speelt sinds het eerste seizoen van GTST, aan dat hij het na 24 jaar voor gezien houdt. Die keuze is niet verwonderlijk. Had Jef het in voorgaande seizoenen meer dan druk met zijn pleeg-, stief- en eigen kinderen (Dian, om maar een handenbindertje te noemen), de laatste tijd mocht hij steeds minder vaak komen opdraven in Meerdijk. En als hij er al was, dan moest hij vooral luisteren naar het geklaag van zijn dorpsgenoten. Een andere Alberts die er onlangs de brui aan gaf, is Noud (Ruud Feltkamp), maar hij zwoer zeker terug te keren naar zijn fictieve woonplaats bij RTL 4.

Lees ook:
De zomercliff van GTST wordt grootser dan ooit
  

Meer over