Kijktip: Grey's Anatomy zonder McDreamy

5 Januari 2016 14:52 | kijktips | Door Televizier

Hoe moet het verder met Grey's Anatomy nu McDreamy er niet meer is? We gaan het zien in het nieuwe seizoen van de ziekenhuisserie.

Niet alleen Meredith Grey was in de rouw na de dood van haar geliefde McDreamy. Menig fan van Grey's Anatomy bleef na het elfde seizoen achter met een gebroken hart. Bij de start van de twaalfde reeks is Meredith (Ellen Pompeo) weer enigszins opgekrabbeld, en ook de trouwe kijkers zullen het plotselinge afscheid van de knappe dokter Shepherd een plekje hebben gegeven.

Baily en Maggie

De artsen in het ziekenhuis zijn weer overgegaan tot de orde van de dag. Ze krijgen het druk als twee gewonde tieners worden binnengebracht. De meisjes zijn samen voor een trein gesprongen, omdat de moeder van een van hen tegen hun relatie is. Vooral Maggie (Kelly McCreary) windt zich hier erg over op. Intussen heeft Bailey hele andere zaken aan haar hoofd. Zij wil afdelingschef worden.

Liefde

Het liefdesleven van de dokters verliep in het vorige seizoen van Grey's Anatomy allesbehalve soepel. Zo draaiden Amelia en Owen om elkaar heen en onderhielden dr. Webber en Catherine Avery een knipperlichtrelatie. Ook het huwelijk van April en Jackson vertoonde scheurtjes. Dat zij een nieuwe missie als arts in oorlogsgebieden verkoos boven thuisblijven met haar echtgenoot hielp ook niet echt. Inmiddels zit Aprils uitzending erop. Jackson maakt zich op voor haar terugkeer, maar erg veel zin lijkt hij er niet meer in te hebben. Is hun huwelijk nog te redden?

 

Meer over