Kijktip: Harde dobber in Zo Zijn We Niet Getrouwd

4 juni 2015 15:34 | kijktips | Door Televizier

© EO

Bastiaan en Tooske kregen de afgelopen weken een bak kritiek over zich heen door hun optreden in het programma Zo Zijn We Niet Getrouwd, maar het duo gaat onverdroten voort met huwelijken redden. Ditmaal met Anneke en Rien.

Veel kijkers vinden Zo Zijn We Niet Getrouwd een programma dat meer bij SBS 6 past dan bij de EO en dat Bastiaan en Tooske helemaal niet geschikt zijn om de therapeut uit te hangen. Het stel legt de kritiek voorlopig naast zich neer en gaat waarschijnlijk zelfs een tweede seizoen maken van Zo Zijn We Niet Getrouwd.

Anneke en Rien

Vanavond krijgen ze een zware dobber aan Anneke en Rien uit het Zeeuwse Sint Annaland. Het stel trouwde 33 jaar geleden, maar is na ongeveer drie jaar gestopt om vriendelijk met elkaar te praten. Als ze al communiceren, doen ze dat snauwend. Daarnaast hebben ze allebei besloten hun troep niet meer op te ruimen voor de ander, wat erin heeft geresulteerd dat hun huis een zwijnenstal is. En nog geven ze hun huwelijk niet op.

Snauwende Zeeuwen

Lukt het de Ragasjes met hun tien jaar huwelijkservaring om Anneke en Rien te laten inzien waarom ze ooit voor elkaar vielen? En krijgt het presentatieduo het voor elkaar om de snauwende Zeeuwen nog iets van die oude liefde onder het verzamelde puin vandaan te laten halen? Tot nu toe heeft de therapie van Bas en Toos niet altijd het gewenste effect, twee van de stellen die werden geholpen in het EO-programma hingen hun trouwring alsnog aan de wilgen.

21.10 uur, NPO 1

Lees ook:
Tooske reageert op kritiek

Meer over