Kijktip: Heel Holland Bakt Kerst

16 december 2015 13:20 | kijktips | Door Televizier

De komende drie weken nemen de nummers 2, 3 en 4 van de vorige seizoenen van Heel Holland Bakt het tegen elkaar op in het sfeervolle Heel Holland Bakt Kerst.

De tent is vrolijk versierd, juryleden Janny en Robèrt hebben hun feestkleding aan en er staan alleen maar kerstige baksels op het menu. De komende drie weken nemen de nummers 2, 3 en 4 van de vorige seizoenen van Heel Holland Bakt het tegen elkaar op in het sfeervolle Heel Holland Bakt Kerst.

Narcis

Een van de deelnemers is Narcis, die de finale van het eerste seizoen haalde. 'Heel spannend om weer mee te doen, maar deze keer gaat het toch vooral ook om de gezelligheid.' Ook Michiel uit het afgelopen seizoen is van de partij. Hij viel toen vlak voor de finale af. 'Daar was ik stuk van, dus nu zet ik alles op alles!' In deze eerste aflevering bakken de deelnemers een kersttaart, pasteitjes en een eetbare kerstboom. Na iedere opdracht valt er iemand af.

Michiel

De druk is hoog, met drie afvallers per aflevering. Maar het is voor de deelnemers ook een gezellig weerzien met elkaar, de juryleden en Martine Bijl. De opnames waren deze zomer, voordat de presentatrice een hersenbloeding kreeg. 'We gingen vlak na de finale van het vorige seizoen door', vertelt Michiel. 'Voor Martine, Farida en mij was het leuk om nog even met elkaar door te bakken, en tegelijkertijd in de tent te staan met de toppers uit de vorige seizoenen.' Voor Narcis was het wat langer geleden. 'De mensen uit het tweede seizoen kende ik van tv, dus heel bijzonder om nu ervaringen met hen te delen.'

 

Lees ook:
Martine Bijl is weer te horen in de finale

Meer over