Kijktip: Het tweede seizoen van Mindf*ck

De sensatie van vorig jaar is terug met nieuwe trucs en illusies. Victor Mids hoopt dat het tweede seizoen van Mindf*ck net zo bijzonder wordt als het eerste. Matthijs van Nieuwkerk is de eerste gast.

De aimabele goochelaar Victor Mids heeft een reeks nieuwe trucs bedacht voor het tweede seizoen van Mindf*ck. De illusionist was afgelopen jaar een behoorlijke hit met zijn programma. Hierin houdt hij iedereen voor het lapje met wetenschappelijk onderbouwde foefjes. Mids is namelijk niet alleen een behendig entertainer, maar ook een afgestudeerd arts.

Matthijs

Naar eigen zeggen kan hij de psyche van zijn publiek doorgronden en mensen hypnotiseren. Daarin is hij zo goed dat hij er in deze eerste aflevering in slaagt iemand z'n telefoon in de gracht te laten gooien. Ook toont hij aan hoe mensen blind kunnen zijn voor verandering en heeft hij een ontmoeting met Matthijs van Nieuwkerk. Op onnavolgbare wijze ontrafelt Mids het verleden van de DWDD-presentator.

Idolaat van illusionisme

Mids was eerder al eens te gast in De Wereld Draait Door, om zijn programma aan te kondigen en enkele trucs te laten zien. Van Nieuwkerk zat er met zijn neus bovenop en wist niet wat hij zag. 'Hij bleek idolaat van illusionisme en kan het niet uitstaan dat hij niet doorheeft wat er gebeurt', zei Mids in Avrobode. 'Dus we hebben voor hem een illusie bedacht die hij van z’n leven niet zal vergeten.'

Kijk ook:
Het interview van Televizier.nl met Victor Mids

Reageren