Kijktip: Het Zijn Net Mensen met Humberto Tan

Het tweede seizoen van Het zijn net mensen kent een fonkelnieuwe bezetting. Humberto Tan neemt het roer over van Paul de Leeuw als presentator.

En ook verder is er weinig hetzelfde gebleven. Teamcaptains Richard Groenendijk en Marc-Marie Huijbregts zijn ingeruild voor Najib Amhali en de droogkomische Belg Philippe Geubels. De enige die dit seizoen terugkeert, is dierenkenner Arjan Postma.

Opmerkelijke dierenvragen

De teams nemen plaats in het klaslokaal van Charles Darwin om zich te verdiepen in de wondere wereld van de fauna. Ze moeten de opmerkelijkste dierenvragen beantwoorden in spelrondes als 'Hoe een koe een haas vangt' en 'Maak dat de kat wijs'. Aan de teams de schone taak om de juiste antwoorden te geven, het liefst ook met humor. Voormalig boswachter Arjan geeft weer nadere uitleg bij de dierenfilmpjes die worden getoond.

Merel en Nance

Als er iets duidelijk wordt tijdens deze vrolijke quiz, is het wel dat het verschil tussen het gedrag van de mens en dat van een dier verrassend klein is. Iedere week ontvangen teamcaptains Amhali en Geubels een gast. Dit seizoen zijn dat onder meer Merel Westrik, Nance Coolen, Jandino Asporaat, Lieke van Lexmond, Kasper van Kooten, Babette van Veen, Nicolette Kluijver en Leontien van Moorsel.

Paul de Leeuw

Paul de Leeuw kan niet terugkeren als presentator omdat hij een exclusief contract heeft getekend bij BNN-VARA. Het zal hem niet om de cijfers te doen zijn geweest; met een miljoen kijkers op vrijdagavond scoorde de show best aardig.

Reageren