Kijktip: Hoge kosten door tweeling in Een Dubbeltje Op Zijn Kant

2 februari 2016 15:52 | kijktips | Door Televizier

In de herhaling van Een Dubbeltje Op Zijn Kant schiet John Williams Mark en Marieke te hulp. Het stel zit sinds de komst van hun tweeling diep in de schulden. 

John Williams schiet in Een Dubbeltje Op Zijn Kant te hulp wanneer de financiële situatie van twee kersverse ouders uit de hand loopt. 

Hoge kosten 

De geboorte van een tweeling bracht voor de 27-jarige Mark en Marieke hoge kosten met zich mee. Die zijn zelfs zo uit de hand gelopen dat ze nu met 65.000 euro schuld zitten. Om alles nog vervelender voor hen te maken is ook het salaris van Mark gehalveerd en moeten ze leven op de uitkering van Marieke. Met financiële hulp van Mariekes ouders proberen ze alsnog rond te komen, maar hun uitgaven blijven buitensporig hoog. Zo pint het stel 1600 euro per maand. 

Meelevend 

Ook dit seizoen leeft presentator John Williams weer met de deelnemers mee: 'De meesten zijn naïef geweest. Er zitten mensen bij die jaren geleden een huis kochten en niet wisten dat ze recht hadden op hypotheek­renteaftrek. Daar moeten wij ze op wijzen.'

 

Meer over