Kijktip: Ik hou van Holland: Sinterklaas

Na het uitpakken van de cadeautjes en het voorlezen van de gedichten biedt RTL 4 nog meer oud-Hollands vertier in de vorm van Ik hou van Holland.

Of het ook voor de deelnemers een heerlijke avondje wordt, is nog maar afwachten. Met Albert Verlinde in het team van Jeroen van Koningsbrugge en Evert Santegoeds in het team van Guus Meeuwis belooft het in ieder geval een spannend avondje te worden. De twee showbizzgoeroes staan al jaren bekend als elkaars aartsrivalen. Santegoeds gaf vorig jaar zelfs ruiterlijk toe dat hij ervan genoot om verslag te doen van Verlindes relatieproblemen. Genoeg reden voor Sint om hem in een zak mee te nemen naar Spanje of op z'n minst de roe te geven, maar hopelijk weten de mannen het vanavond wel gezellig te houden.

Winston

Gelukkig krijgt Verlinde bijstand van zijn Boulevard-collega's Winston Gerschtanowitz en Daphne Deckers. Santegoeds heeft Shownieuws-presentatoren Renate Gerschtanowitz-Verbaan en Kees Tol naast zich. Naast een persoonlijke vete zou je dus ook kunnen spreken van een strijd op zenderniveau tussen RTL 4 en SBS 6. En hoe zou de sfeer in huize Gerschtanowitz-Verbaan zijn na deze feestelijke Sinterklaasavond? Eén ding is zeker: Linda de Mol krijgt het aan het roer zwaar te verduren met deze teams vol rivalen tegenover elkaar.

Reageren