Kijktip: Inge de Bruijn bloot in Adam Zkt. Eva

24 mei 2017 10:22 | kijktips | Door Televizier

© Roland J.Reinders

Oud-zwemster Inge de Bruijn kwam altijd gehuld in een strak badpak op tv. Maar zelfs dat gaat nu uit. In Adam zkt. Eva vips gaat ze op een tropisch eiland naakt daten met twee onbekende mannen. In haar oproepje zegt ze: "Mijn leven bestond altijd uit het veroveren van titels en medailles, maar het is alweer een tijd geleden dat een man mijn hart wist te veroveren."

Liefdesrelatie

De 44-jarige meervoudig olympisch kampioene had tot op heden weinig succes in de liefde. Ook haar laatste relatie, met een veel jongere man, strandde. "Sinds mijn jeugd lag de focus volledig op presteren en niet op het opbouwen van een liefdesrelatie", verklaarde Inge eens aan het AD. "Somber ben ik niet. Ik leid een gelukkig leven waarin ik mijn medailles voorlopig maar beschouw als mijn baby's."

Succes

Inges succes is in haar ogen de reden dat ze nog niet aan de man is. "Mannen zien misschien, vanwege mijn topprestaties, tegen me op. Ze denken dat ik onbenaderbaar, afstandelijk of koel ben. Jammer. Ik ben juist heel open, rustig en doodgewoon." De twee mannen die haar treffen op het eiland zullen Inge zien zoals ze echt is. Zonder kleding of andere afleidende voorwerpen als smartphones of sieraden. Aan het einde van de aflevering maakt Inge de keuze met wie ze mét kleren aan een vervolgdate zou willen. "Hij moet lief, charmant, zorgzaam, grappig en een tikkeltje mysterieus zijn", zegt ze in haar oproep.

Meer over