Kijktip: Jan Smit en vrienden in De Winter Voorbij

In een nieuw seizoen van De Winter Voorbij gaan Jan Smit en zijn vrienden naar de Franse Deux Alpes. Het wordt weer een dolle boel.

Voor de een is wintersport met vrienden een vakantie, voor de ander is het gewoon keihard werken. Jan Smit en consorten verlaten Volendam voor de sneeuw voor een nieuw seizoen De Winter Voorbij. Dit jaar reizen ze af naar Les Deux Alpes in Frankrijk.

Gevarieerd programma

Hoewel het gezelschap ongetwijfeld van de piste af zal roetsjen en er zeker genoeg gelegenheid is voor après-ski, is het programma in de sneeuw verder zeer gevarieerd. Ze gaan parapenten (parachutespringen vanaf een berghelling) en slalommen, maken een sledetocht met husky's en leren ijssculpturen hakken. Onder de gasten bevinden zich topkok Ramon Beuk, ex-judoka Dennis van der Geest, (uiteraard) Nick & Simon, 3JS, The Kik en Kraantje Pappie. Zij binden de ski's onder om het einde van de winter in te luiden.

Marcelino Wunderlich

Na jarenlang de Spaanse costa's en Franse campings onveilig te hebben gemaakt, gaat het Volendamse gezelschap en hun muzikale vrienden ook weer op wintersport. Met schnapps en glühwein wordt het in de sneeuw een dolle boel. Vorig jaar toog het reisgezelschap naar Tirol. Toen was er een glansrol weggelegd voor Ruben Nicolai. Want hoewel de presentator niet bepaald bekend staat om zijn vocale kwaliteiten, maakte hij toch het nummer 'Heidi' als schlagerzanger Marcelino Wunderlich. Dat alter ego legde hem geen windeieren; Nicolai schitterde later nog als Wunderlich in een tv-spot van een bekend telefoonmerk.

 

Meer over:

Reageren