Kijktip: Jan Versus Geraldine

1 februari 2016 12:26 | kijktips | Door Televizier

Geraldine Kemper gaat de strijd aan met Jan Versteegh in een nieuwe Versus-reeks: Jan vs Geraldine. Speciaal hiervoor reisden de twee presentatoren af naar Zuid-Afrika.

Direct na hun aankomst krijgen ze de eerste opdracht van de burgemeester van Kaapstad: een nietsontziende pot monopoly met de Zuid-Afrikaanse stad als speelbord. De presentatoren zitten elkaar op het bord behoorlijk in de weg. Wie bemachtigt de meeste hotspots van Kaapstad, en wie belandt er in de gevangenis op Robbeneiland?

Zichzelf blijven

Alles lijkt geoorloofd in het spel, maar Geraldine Kemper, die onlangs het nieuws haalde door een vrij blote fotoshoot in Linda. met Kim Feenstra, vertelt op een fanblog dat het voor haar wel belangrijk is dat ze zichzelf blijft. 'Meisjes die normaal blijven doen zijn oké. Je moet je nooit beter voelen dan een ander, dat leerde ik van mijn moeder.'

Al 10 jaar

Tien jaar geleden ging de eerste Versus-reeks op BNN van start met Katja Schuurman en Bridget Maasland, daarna volgden onder meer Ruben vs Sophie, Dennis vs Valerio, Ruben vs Katja en Ruben vs Geraldine.

Maar een spelletje

Laatstgenoemde is misschien wel een van de strijdlustigste kandidaten die het programma tot nu toe heeft gekend. 'Mijn vrienden moeten mij wel eens kalmeren, door te zeggen dat het maar een spelletje is. Maar dat competitieve werkt wel goed voor dit programma', vertelt zij in een interview in Canada aan presentatrice Fiona Forbes. Hier was zij in 2014 voor Ruben vs Geraldine te gast.

Meer over