Kijktip | Koefnoen

Paul Groot en Owen Schumacher leveren vanaf 11 september weer elke week hun satirische commentaar op de actualiteit, nieuwe trends en de waan van de dag.

Wes en Yo
Het was even groot nieuws, toen bekend werd dat droomkoppel Wesley en Yolanthe een eigen reallifesoap kregen bij de AVRO. Het bleek een geintje, maar de waarheid is misschien nog wel leuker dan de grap: Wes en Yo zijn onderdeel van het nieuwe seizoen van Koefnoen.

Het management van het showbizzkoppel en persbureau ANP, dat het nieuws klakkeloos overnam, waren ‘not amused’. Hopelijk kunnen de kijkers wel lachen om Owen Schumacher en Plien van Bennekom als het sprookjespaar.

Fris en anders
Wat krijgen we nog meer? Paul Groot: „We hebben afgelopen zomer een verkiezingsspecial gemaakt en dat wordt een beetje de nieuwe weg. We zitten ook weer in de studio met publiek. Dat is ons goed bevallen: je hoort meteen of er gelachen wordt. Hoe het er inhoudelijk uitziet, vertel ik niet. Dat is hetzelfde als met cosmetische chirurgie: als je van tevoren aankondigt dat je een nieuwe neus krijgt, gaan mensen er nadrukkelijk naar kijken. We hopen dat kijkers nu zeggen: ‘Het is fris en anders, maar wat is er zo nieuw aan?’”

Reageren