Kijktip: Koefnoen presenteert... goochelaar Har

Goochelen is helemaal terug van weggeweest, maar niet voor het treurige personage in deze aflevering van Koefnoen Presenteert.

Wees alert op trucs en illusies in het voorlaatste verhaal van Koefnoen presenteert. Dat gaat namelijk over de arme goochelaar Har de Lange, die keihard geraakt is geraakt door de crisis. Te vaak staat hij voor anderhalve man en een paardenkop op te treden. Ook thuis zit alles tegen.

Tineke Schouten

Zijn zoon, inmiddels de 30 gepasseerd, weigert het ouderlijk huis te verlaten. Hars vrouw daarentegen neemt wel de benen. En alsof dat nog niet erg genoeg is, neemt ze ook nog eens al zijn goochelgeheimen mee. Har is gedesillusioneerd en zit verschrikkelijk in de put. Bestaat er een truc om uit deze uitzichtloze situatie te ontsnappen? Uiteraard met rollen voor de vaste makers Jeremy Baker, Paul Groot en Owen Schumacher, plus een gastoptreden van Tineke Schouten.

15de seizoen

Dit uitstapje van het Koefnoen-team betekent niet dat er een definitief einde is gekomen aan de reguliere uitzendingen. Na de zomer keert het satirische programma gewoon terug, voor het vijftiende seizoen alweer. Voor Owen, Paul en Jeremy wordt dat even omschakelen.

25 minuten

In RTL Late Night vertelden ze namelijk dat er een behoorlijk verschil zit tussen het maken van beide programma's. 'Bij Koefnoen presenteert is er niet de druk van het nieuws volgen. Dat gaf rust. Opeens hadden we 25 minuten om een verhaal te vertellen en bovendien de tijd om het voor te bereiden', aldus Jeremy Baker.

Reageren