Kijktip: Lachen met Jochem Myjer tijdens Even Geduld AUB!

Jochem Myjer kreeg in 2011 te horen dat hij een tumor in zijn nek had. Het was nog maar de vraag of de komiek ooit weer zou kunnen lopen. In zijn recentste show Even Geduld AUB! laat hij zien dat hij helemaal terug is.

Jochem Myjer kreeg in 2011 te horen dat hij een tumor in zijn nek had. De komiek moest hiervoor dertien uur lang onder het mes en het was nog maar de vraag of hij ooit weer zou kunnen lopen.

Veel energie

In zijn recentste show Even geduld AUB! laat hij zien dat hij helemaal terug is. De voorstelling zit vol imitaties van bekende Nederlanders, muziek, dansjes en andere gekkigheid. Zoals gewoonlijk schieten de grappen van de cabaretier in hoog tempo alle kanten op, want hij barst nog weer - of nog steeds? - van de energie. Dit zorgt voor een fijne chaos, al krijgt de show wel een serieus tintje als hij voorleest uit het dagboek dat hij bijhield tijdens zijn periode in het ziekenhuis. Bijzonder is als hij vertelt over zijn thuiskomst en het weerzien met zijn twee kindjes.

Er even tussenuit 

Na 350 keer Even Geduld AUB! te hebben gespeeld neemt Myjer even een pauze. Op zijn Facebook-pagina schrijft hij hierover: 'Ik ga nu even rust nemen (op mijn manier dan). Om mijn hoofd weer leeg te maken en zo ruimte te creëren voor m'n nieuwe show Ik reken het goed. En om op veler verzoek een vervolg te schrijven op m'n kinderboek De gorgels. Maar eerst gewoon even papa zijn, lekker koken, vissen, collega's bewonderen, familie en vrienden bezoeken.'

 

Reageren